Korvapuustikakku

Ainekset

2000 g

Muffins mix LF #93790810

400 g

Rapsiöljy #3200051

400 g

Vesi

25 g

Kardemumma #4400137

600 g

Kaneliremonssi #1959

1500 g

Tuorejuusto

500 g

Vispikerma

240 g

Tomusokeri #4200024

Valmistus

Kakkupohja:
Muffins mix LF 2000g
Rapsiöljy 400g
Vesi 400g
Kardemumma (osa1) 25g
Kaneliremonssi (osa2) 600g

Täyte:
Tuorejuusto 1500g
Vispikerma 500g
Tomusokeri 240g

Leivontaohje:
Punnitse muffins-mix, öljy ja vesi taikinapataan ja sekoita sileäksi massaksi. Jaa massa kahteen osaan. Sekoita toiseen osaan kardemumma ja toiseen kaneliremonssi. Annostele taikina renkaisiin vuorotellen ja pyöräitä haarukalla rakennetta sekaiseksi. Vaahdota kerma ja lisää joukkoon tuorejuusto ja tomusokeri. Lisätäksesi makua entisestään, lisää kakun väliin hieman toffeekinuskia (2400012). Halkaise pohjat kahteen osaan. Kostuta hieman sokerivedellä. Levitä täytettä ohut kerros kakun väliin. Lisää toinen pohja ja kuorruta kakku kokonaan. Koristele.

Seikoitusaika 2+4 min
Paistolämpötila 175 °C
Paistoaika 40-50min koosta riippuen