Passion-sitruuna rullis

Valmistus

Leivospohja vaalea

Sitruuna-marenki crisp:
Pralin delicrisp Citron Meringue 540 g
Covercream Limone 540 g

Sekoita keskenään samassa suhteessa Delicrisp citron meringue ja Covercream limone. Lämmitä täytteitä hieman, jotta niiden käsitteleminen on helpompaa. Levitä crisp kostutetun kakkupohjan päälle.

Mousse:
Vispikerma UHT 1000g
Kermahyydykejauhe neutral 200g
Passionsose 250g

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Sekoita kermahyydykejauheen joukkoon kädenlämpöinen sose.
Kääntele joukkoon kermavaahto.

Kuorrute:
Covercream Limone

Pehmennä covercream limone täytettä hieman ja kuorruta kakku. Koristele.

Reseptistä tulee 6 rullakakkua!