Kaikki uutiset

BRC

14.4.2023

Tammikuun lopulla meillä suoritettiin BRC Food tuoteturvallisuusstandardin mukainen jokavuotinen sertifiointiauditointi. Voimmekin ylpeänä kertoa, että saimme tästä ennalta ilmoittamattomasta auditoinnista lopulliseksi tulokseksi A+. Tuloksesta kiitos kuuluu jokaiselle Conditelaiselle! Tämä on ollut tiimityötä ja jokaisen panos on ollut tärkeä.

Vastuullinen, turvallinen ja ympäristön huomioiva liiketoiminta onkin kiinteä osa meidän Conditelaisten arkea, ja tuoteturvallisuus on yksi tärkeä osa kokonaisuutta. Tämä ulkopuolisen, riippumattoman tahon antama osoitus on lupaus siitä, että huolehdimme hyvin tuoteturvallisuudestamme ja asiakkaamme voivat luottaa toimintaamme, ja niin valmistamiemme kuin välittämiemme tuotteiden turvallisuuteen.

Mikä on BRC?
Maailman elintarvikekaupassa BRC Food Standard on luotettava työkalu valmistajille todistaa asiakkailleen, että he voivat helposti osallistua elintarviketurvallisuusohjelmiinsa ja toimitusketjuihinsa. Standardi julkaistiin ensimmäistä kertaa vuonna 1998 ja on jo 25 vuotta luonut brändiluottamusta ja parantanut kuluttajien elämänlaatua. Standardin puitteissa määritetään, miten elintarvikkeiden turvallisuutta, eheyttä, laillisuutta ja laatua tulisi hallita teollisuudessa, joka tuottaa, jalostaa ja pakkaa elintarvikkeita.

Jaa uutinen: