Kaikki uutiset

Hae meille!

6.11.2023

Haemme tuotekehitystiimimme kehittymishaluista

TUOTEKEHITYSASSISTENTTIA

Etsimme lisäresurssia kasvavaan ja kehittyvään tuotekehitysorganisaatioomme. Conditella tuotekehitys on osa markkinointi- ja innovaatiotiimiä. Tuotekehitysassistenttina toimit osana operatiivista tuotekehitysprosessiamme ja pääset mukaan keskeisiin kehitysprojekteihimme.

Tehtävässäsi työskentelet tiiviissä yhteistyössä mausteiden tuotekehittäjämme kanssa ja toimit hänen tukenaan ja apunaan. Päivität mm. tuotetietoja tuotetietokantaamme sekä viet uusien tuotteidemme tietoja toiminnanohjausjärjestelmäämme, josta saamme tuotedataa muiden osastojen ja toimintojen käyttöön. Tuoteturvallisuus ja -laatu ovat tärkeä osa uusien tuotteidemme kehitystä. Tehtäviisi kuuluvat myös muut avustavat tehtävät tuotekehitykseen liittyen.


Olet toimintatyyliltäsi tarkka ja hallitset numerot ja excelin käytön. Sinulla on hyvät taidot englannin kielessä ja osaat käyttää sitä niin suullisesti kuin kirjallisesti. Olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja tartut uusiin tehtäviin positiivisella asenteella. Sinulla on taustallasi elintarvikeinsinöörin tai -teknikon koulutus ja olet aidosti kiinnostunut elintarvikealasta:  tehtävässä pääset halutessasi kasvamaan ja kehittymään eteenpäin, mahdollisesti vaativampiinkin tehtäviin.

Tuotekehitysassistentin tehtävässä pääset keskeiselle näköalapaikalle tuotekehityksen ytimeen ja oppimaan elintarviketeollisuuden monipuolisista kehitysprojekteista. Conditella yksi arvoistamme on innovatiivisuus. Tule siis osaksi innovatiivista tiimiämme!

Lisätietoja voit kysyä ottamalla yhteyttä Tytti Virtaseen puhelimitse numeroon
040 763 9009 tai sähköpostitse osoitteeseen tytti.virtanen@condite.fi

Jos olet motivoitunut hyppäämään matkaamme, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 26.11. Järjestämme haastatteluja jo hakuaikana.

https://careers.orkla.com/job-invite/11961/

Jaa uutinen: