Kaikki uutiset

Ihan uutta ihanuutta!

20.8.2021

Valloittava Condite Petit -konsepti on täällä. Pienet herkut ovat näyttävän näköisiä, pitkään säilyviä ja uskomattoman helposti valmistettavia. Salaisuus on huolella valituissa raaka-aineissa sekä yksinkertaisissa valmistusohjeissa.

Mistä nyt puhutaan?

Oletko sinäkin miettinyt mitä uutta on markkinoilla? Mistä nyt puhutaan? Mitä uutta voisin tarjota asiakkaalleni? Suunnittelimme konseptin, joka pohjautuu tuttuihin tekniikoihin, laadukkaisiin raaka-aineisiin, jonka keskeisenä osana on visuaalisuus ja kahden suupalan makuelämys. Meille yhteistyökumppanina konsepti tarkoittaa valmista pakettia; reseptejä, raaka-aineita, pakkausmateriaaleja ja valmiita myynti ideoita edelleen myytäväksi. Petit konsepti on yksinkertainen, uniikki ja loppuun asti ajateltu kokonaisuus.

Konsepti on kaikille, jotka haluavat rikkoa rajoja ja olla luomassa herkullisia makuelämyksiä. Valmiilla tuotteilla on helppo erottautua ja jäädä kuluttajien mieleen, takaamme, että tuotteet viedään jatkossakin käsistä. Tämän saavuttaaksemme olemme lanseeraamassa uusia raaka-aineita, joiden uskomme löytävän paikkansa markkinoilta.

Haluamme olla osaltamme myös vaikuttamassa, että leipomoala saadaan pidettyä mielenkiintoisena myös tuleville sukupolville. Petit tuotteiden visuaalisuus ja vitriinin houkuttelevaisuus on tämän päivän hitti somemaailmassa, joten olkaa tekin ajan hermoilla.

Käy tutustumassa monipuolisiin raaka-aineisiin, ennennäkemättömiin resepteihin ja tartu tilaisuuteen.
Uuden Petit esitteen löydät suoraan tästä!

Jaa uutinen: