Kaikki uutiset

Jäätelökesä lähestyy!

21.3.2022

Tiesitkö, että pystyt Conditen kautta tilaamaan myös tänä kesänä Nicin tuotteita? Kysyimme Nicin asiantuntijalta tämän kesän uutuuksista ja yllätyimme kaikista uusista herkuista! Nicin herkullinen jäätelömaailma on tänä keväänä kasvanut jopa neljällä uudella strösselillä!

Hedelmäinen Superhero Minihelmet on raikas uutuus minikoossa ja Gaming Cola Crystals on puolestaan colanmakuisia sokerikristalleja vihreän, harmaan ja sinisen sävyissä. Aikuisempaan makuun löytyy sokerissa paahdettua pistaasimurskaa eli Pistaasikrokanttia. Tänä vuonna olemme myös saaneet Nicin valikoimaan ihanan co-branding uutuuden: KitKat-rouhe! Tuttu maitosuklaa ja vohvelikeksi rouheen muodossa sopii täydellisesti jäätelön päälle. Kaikki uutuusströsselit ovat jo tilattavissa!

Tämän vuoden Nic-uutuuksiin kuuluu myös Take Away-rasiakokonaisuus! Myy jäätelöä tai muita herkkuja mukaan 750ml tai 1l rasiassa. Rasioihin sopii sama kansi ja parhaimman säilyvyyden jäätelöllesi saat eristävällä pussilla. Myöhemmin keväällä valikoimaamme saapuu myös FSC-sertifioidusta pahvista valmistettu Pirtelöpikari liila 370ml.

Vuoden suurin gelato-uutuus on Nic Base 50, joka on Suomen markkinoille kehitetty uusi jäätelöpohja ilman maitojauhetta! Voit itse valita, haluatko tehdä täysin laktoositonta jäätelömassaa vaiko vähälaktoosista. Annostus 50 g/1 kg. Pohja sopii niin kylmään prosessiin kuin pastörointiin, ja tällä voit myös tehdä herkullista soft gelato-pohjaa pehmytjäätelökonetta varten.

 

Tästä pääset selaamaan Nicin uutta tuotekuvastoa!

Jaa uutinen: