Yhdessä enemmän makuja ruokapöytään

Prominent Food on sulautunut osaksi Condite Oy:tä. Meiltä saat tutut Promix- ja Capsi-tuotteet sekä ammattikeittiöiden tarpeet ymmärtävää henkilökohtaista palvelua.

Aito kumppani ammattilaisille

Suomalaisen Conditen tunnetuilla tuotteilla ammattikeittiöiden arki on sujuvampaa ja helpompaa. Tutustu Promix-, Capsi- ja NIC-tuotteisiin.

Promixilta löydät laajan kuivatuotevalikoiman: riisit, siemenet, tärkkelykset, liemijauheet, jälkiruoka-ainekset sekä kastikkeet. Promix-tuotteilla moninaisten asiakastoiveiden ja erityisruokavalioiden huomioiminen on helppoa ja kustannustehokasta ammattikeittiön kiireisessä arjessa.

PROMIX.FI

Capsi-maustesarja sisältää kattavan valikoiman mausteita, yrttejä, pippureita ja mausteseoksia, jotka vastaavat ammattikeittiön korkeisiin laatuvaatimuksiin. Tasalaatuisilla ja takuulla tuoteturvallisilla tuotteilla loihdit ruokaa, joka maistuu kaikille.

CAPSI.FI

Nic-tuotteiden laajasta valikoimasta löydät strösselit, vohvelit, kastikkeet ja makuaineet sekä tietenkin kaikki tarvikkeet ja työvälineet maistuvien jäätelöherkkujen luomiseen. Tutustu kattavaan valikoimaan helposti esitteessä.

Avaa esite

Ratkaisut aina räätälöidysti

Olipa tarpeesi yksi säkki tai useampi kontti, toimituserät räätälöidään sinulle sopivaksi. Voit tilata tuotteita juuri tarpeidesi ja toiveidesi mukaisen määrän.

Kysy lisää

Selaa esitteitä

Tutustu laajaan valikoimaamme. Esitteemme tarjoavat tuotetiedot lisäksi myös herkullisia reseptejä ja inspiroivia vinkkejä.

Katso esitteet

    Miten voimme auttaa tänään?

    Palvelemme kaiken kokoisia asiakkaita valtakunnallisesti. Tutustu tilaus- ja toimitusehtoihimme, tee tilaus soittamalla tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella.