Leipomossa syntynyt

Conditen tarina alkoi vuonna 1969 naantalilaisena leipomona. Ala on meille rakas ja haluamme tarjota sinulle joka päivä parhaat eväät menestykseen.

Aina jotain uutta asiakkaalle

Kehitämme jatkuvasti valikoimaamme ja palvelujamme. Tutustu tuotteisiin ja inspiroidu resepteistä.

Mikä ihmeen rullis? Kondiittorimme Ellin trendivinkki tälle keväälle on ehdottomasti rulliskakku! Tämän herkun teet näppärästi meidän leivospohjilla ja herkullisilla täytteillä. Olisiko tämä tulevan pääsiäisen vitriinihitti?

Katso resepti

Oletko macaronsrasiaa tai mahdollisesti leivosrasiaa vailla? Meiltä löydät tarvikkeet, joilla onnistut, hurmaat ja erotut. Kaikki leivontaan ja esillepanoon helposti samalla tilauksella.

Pakkaustarvikkeet

Kauniit ja aidosta suklaasta tehdyt suklaakoristeet kruunaavat jokaisen lopputuotteen. Valikoimastamme löydät koristeita jokaiseen tilanteeseen, tutustu ja ihastu!

Suklaakoristeet

Valikoima, jollaista et muualta löydä

Tuhansien tuotteiden valikoimastamme löydät varmasti tarvitsemasi raaka-aineet, koristeet, pakkaukset ja muut leipomotuotteet. Tutustu koko tuotekatalogiimme ja tee tilaus helposti puhelimitse tai sähköpostilla.

Katso tuotteet

Selaa esitteitä

Löydät esitteistämme tuotetietojen lisäksi valtavasti inspiraatiota.

Katso esitteet

    Miten voimme auttaa tänään?

    Palvelemme kaiken kokoisia asiakkaita valtakunnallisesti. Tutustu tilaus- ja toimitusehtoihimme, tee tilaus soittamalla tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella.