LISÄÄ LAATUA RUOKIIN

Conditen korkealaatuiset raaka-aineet nostavat tuotteesi uudelle tasolle. Käytämme vain tasalaatuisia, takuulla turvallisia tuotteita, joista jokainen testataan omassa koekeittiössämme.

Vain hyviä aineksia

Laatu, tuoteturvallisuus, vastuulliset hankinnat ja terveellisyys omat tuotteidemme ja toimintamme ytimessä. Uskomme, että ne maistuvat myös teidän lopputuotteessanne.

Osana Orkla-konsernia noudatamme Orklan kestävyysstrategiaa kaikessa toiminnassamme. Panostamme tuotteiden turvallisuuteen ja laatuun 100 %.

Lue lisää

Meille on tärkeää, että raaka-aineemme on tuotettu ihmisille, eläimille ja ympäristölle kestävällä tavalla. Tutustu vastuulupaukseemme.

Lue lisää

Conditen valikoimista löydät laadukkaat Promix- ja Capsi-tuotteet elintarviketeollisuuteen. Tutustu tuotemerkkeihin ja niiden laajaan valikoimaan.

Tutustu tuotteisiin

Ratkaisut aina räätälöidysti

Olipa tarpeesi yksi säkki tai useampi kontti, toimituserät räätälöidään sinulle sopivaksi. Voit tilata tuotteita juuri tarpeidesi ja toiveidesi mukaisen määrän.

Kysy lisää

Monipuolisesti teollisuuden tarpeisiin

Saat meiltä laadukkaat kuivatuotteet, rasvat, kananmunatuotteet ja paljon muita erinomaisia raaka-aineita oman tuotantosi tarpeisin.

Tutustu tuotteisiin

    Miten voimme auttaa tänään?

    Palvelemme kaiken kokoisia asiakkaita valtakunnallisesti. Tutustu tilaus- ja toimitusehtoihimme, tee tilaus soittamalla tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella.