Kaikki uutiset

Resepti: Kreikkalainen voileipäkakku

3.8.2020

Kreikkalainen voileipäkakku

Leipä:
113 g tomaattisipuli mix (CRN00015)
113 g vehnäjauho (11663)
4,6 g hiiva (J00002)
128 g vesi
21 g oliivigranulaatti (10250)
1 g chilimurska (11849)

Kostutusliemi:
3 g kasvisliemijauhe (F00353)
333 g vesi

Täyte:
300 g tuorejuusto
150 g vispikerma (11340)
60 g aurinkokuivattu tomaatti
20 g oliivigranulaatti (10250)
40 g punasipuli
15 g pesto
4 g basilika kuivattu (C11701)
2 g mustapippuri rouhittu (C11724)

Punnitse kaikki leipäainekset sekoituspataan paitsi oliivigranulaatti ja chilirouhe, jotka lisäät vasta sitkon muodostuttua. Vaivaa hyväsitkoinen taikina ja paista 215 °C.
Vaahdota tuorejuusto ja kääntele joukkoon kermavaahto ja muut täytteen aineet. Mausta.
Kostuta leipäpohjat kasvisliemellä ja levitä ohut kerros pestoa leipäpintaan. Täytä voileipäkakku ja kuorruta kakku vielä lopuksi vaahdotetulla tuorejuustolla. Viimeistele fetalla, tuoreilla yrteillä, vihanneksilla ja aurinkokuivatulla tomaatilla.

Jaa uutinen: