Halloween pulla

Halloween pulla

Valmistus

Pullataikina:
Vesi 1000 g
1200011  Vehnäjauho 1900 g
93689510 Soft dough konsentraatti 460 g
4200008  Sokeri 400 g
1194  Taikinamargariini 400 g
5500003  Kokomunamassa 200 g
214081  Hiiva 120 g
F00049 Kardemumma 20 g

Valmista pehmeä ja hyväsitkoinen taikina.

Täyte:
2200046  Kurpitsasose 1000 g
2800004  Vanilliinikreemi LF 429 g
Maito 472 g

Sekoita lavalla kaikki ainekset keskenään muutaman minuutin ajan ja anna vetäytyä.

Ripote:
2400026  Crustex 350 g
2600009 Hasselpähkinärouhe 105 g

Sekoita tuotteet keskenään ripotteeksi. Saat samasta taikinasta valmistettua helposti myös täytepitkon. Kurpitsatäytteen ja pähkinä ripotteen rinnalle sopii esimerkiksi aprikoosi marmeladi (2200004).