Ota yhteyttä
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!
4000 g |
Vesi |
|
1000 g |
Bonne Puolukkasose 100% | #2200058 |
4000 g |
Ruisjauho karkea | #1200029 |
100 g |
Tuorehiiva sininen | #214071 |
100 g |
Natural Exo Rye |
|
120 g |
Suola | #4400062 |
100 g |
Ruishapate Sugrano R5200 | #1600025 |
100 g |
Maltax Golden Rye | #1200055 |
Vesi 4000 g
Bonne Puolukkasose 100% 1000 g
Ruisjauho karkea 4000 g
Tuorehiiva sininen 100 g
Natural Exo Rye 100 g
Suola 120 g
Ruishapate Sugrano R5200 100 g
Maltax Golden Rye 100 g
Leivontaohjeet:
Sekoitusaika 3+8 min
Taikinalepo 120 min, jotta hapate taikinassa alkaa toimimaan
Nostatus 50 min
Paistolämpö 220°C
Paistoaika 30-35 min
Valmista taikina ja anna taikinan levätä leipomon lämmössä 120 minuuttia, jotta hapate alkaa toimimaan.
Paloittele taikinasta 700 g paloja ja riivaa.
Leivät laitetaan pelleille ja nostatetaan ja paistetaan.
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!