Lempeä LantCiabatta

Lempeä LantCiabatta

Valmistus

Ainekset

Vehnäjauho    1300 g
Lantciabatta    130 g
Bruinextra      13 g
Merisuola, hieno 25 g
Proson Rustic  40 g
Vesi                 1000 g

Paistolämpötila 250–200°
Paistoaika 30–40 min

Leivontaohje

Punnitse kaikki raaka-aineet (jätä n. 10% vedestä sivuun). Vaivaa taikinaa 2+10 min lisää lopussa loppu vesi. Nostata taikinaa öljytyssä muoviastiassa 120 min.
Käännä taikinaa kerran. Paloittele ja muotoile.
Kuivanostata vapaasti tai nostatuskoreissa 120–150 min. Paista 250–200°C 30–40 min. Paiston alussa höyry. Avaa pelti paiston puolivälissä.
(Sekoitus- ja paistoajat ovat laitekohtaisia.)