Lumoava olutleipä

Lumoava olutleipä

Ainekset

3000 g

Vesi

1000 g

Bonne kotikalja mallasuute

5400 g

Condite vehnäjauho

520 g

Lantciabatta #2873

60 g

Tuorehiiva sininen #214071

150 g

Suola #4400062

Valmistus

Vesi 3000 g
Bonne kotikalja mallasuute 1000 g
Condite vehnäjauho 5400 g
Lantciabatta 520 g
Tuorehiiva sininen 60 g
Suola 150 g

Leivontaohjeet:

Sekoitusaika 3+8 min
Taikinalepo 120 min tai yön yli jääkaapissa
Nostatus 50 min
Paistolämpö 220°C
Paistoaika 20-25 min

Valmista taikina ohjeen mukaisesti.
Laita taikina öljyttyihin tai jauhotettuihin laatikoihin ja anna taikinan levätä laatikossa 120 minuuttia leipomon lämmössä tai yön yli jääkaapissa.
Kaada hyvin noussut taikina jauhotetulle pöydälle ja paloittele halutun kokoisia paloja. Nostata ja paista.