Ota yhteyttä
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!
3000 g |
Vesi |
|
1000 g |
Bonne kotikalja mallasuute |
|
5400 g |
Condite vehnäjauho |
|
520 g |
Lantciabatta | #2873 |
60 g |
Tuorehiiva sininen | #214071 |
150 g |
Suola | #4400062 |
Vesi 3000 g
Bonne kotikalja mallasuute 1000 g
Condite vehnäjauho 5400 g
Lantciabatta 520 g
Tuorehiiva sininen 60 g
Suola 150 g
Leivontaohjeet:
Sekoitusaika 3+8 min
Taikinalepo 120 min tai yön yli jääkaapissa
Nostatus 50 min
Paistolämpö 220°C
Paistoaika 20-25 min
Valmista taikina ohjeen mukaisesti.
Laita taikina öljyttyihin tai jauhotettuihin laatikoihin ja anna taikinan levätä laatikossa 120 minuuttia leipomon lämmössä tai yön yli jääkaapissa.
Kaada hyvin noussut taikina jauhotetulle pöydälle ja paloittele halutun kokoisia paloja. Nostata ja paista.
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!