Mustikka-jugurttikakku

Mustikka-jugurttikakku

Valmistus

Pohja:
93716010 Kakkupohjaseos 1000 g
5500003 Kokomunamassa 600 g
Vesi 200 g

Punnitse kaikki ainekset sekoituspataan ja vaahdota n.8 min. Annostele kakkurenkaisiin ja paista 170 °C n. 30 min koosta riippuen.

2200011  Mustikkatäyte
14531 Vaniljakreemi

Kostuta kakkupohja sokerivedellä ja levitä pintaan mustikkatäyte. Pursota sen päälle spiraalipursotus vaniljakreemistä.

Mousse:
Maustamaton jugurtti 1050 g
3800001  Vispikerma UHT 900 g
Italialainen marenki 300 g
Liivatelehti 54 g
2200044 Sitruunatäysmehutiiviste 90 g

Italialainen marenki:
5500009  Valkuaismassa 150 g
4200002  Sokeri hieno 24 g
4200002  Sokeri hieno 382 g Vesi 124 g Kuumenna kattilassa sitruunatäysmehu ja lisää joukkoon liotetut liivatteet. Sekoita sitruuna-liivateseos jugurtin joukkoon. Kääntele seuraavaksi joukkoon vaahdotettu kerma ja sen jälkeen vielä italialainen marenki. Annostele renkaisiin pohjan päälle. Mustikkaglaze: 2200057 / Mustikkasose 100 % 1000 g 3697 / Pintahyytelö neutral 395 g Liivatelehti 44 g (kuivapaino) 4200002 / Sokeri hieno 250 g Kiehauta mustikkasose ja sokeri kattilassa. Lisää joukkoon pintahyytelö, kiehauta. Lisää vielä liotetut liivatteet ja kiehauta Koristeet: Dobla Snowball 2400100, Dobla mini pearl assortment 2400064 Dobla chocolate blueberry 2400080