Omena-muru

Omena-muru

Valmistus

Pohja:
56359  Murotaikinapohja RP 8 cm
93790810  Muffins-mix LF 1000 g
3200050  Rapsiöljy 200 g
Vesi 200 g
F00039 Inkivääri jauhettu 18 g

Täyte:
14542  Vaniljakreemi valmis LF
2200007  Omenamarmeladi

Kauramuru:
Voi 200 g 1200049
Kaurahiutale 150 g
4200008  K-kidesokeri 160 g

Seikoitusaika 2+2 min
Paistolämpö 180 °C
Paistoaika 9–11 min

Punnitse muffins-mix, öljy, vesi ja jauhettu inkivääri pataan ja sekoita sileä massa. Annostele massa muropohjavuokiin. Pursota muffinsmassan päälle hieman vaniljakreemiä ja omenamarmeladia. Ripottele keskenään sekoitettu kauramuru päälle ja paista. Viimeistele koristesokerilla.