Omppumacareena

Omppumacareena

Ainekset

1000 g

Macarons mix #2400165

180 g

Vesi

20 g

Vihreä väri

Kaneli jauhettu #F00046

500 g

Valmiskreemi luxus #33126

55 g

Vihreä omenapasta

Valmistus

Macarons-mix 1000 g
Vesi 180 g
Väri vihreä 20 g
Kaneli jauhettu
Valmis kreemi luxus 500 g
Vihreä omenapasta 55 g

Punnitse macarons mixin ainekset pataan ja sekoita lavalla. Annostele seos massapussiin ja pursota kiekoiksi, varo jättämästä huippua pursottaessa. Ripottele kanelia hieman koristeeksi kuorien päälle heti, sillä pinta kuivuu nopeasti. Anna kuivua ennen paistoa ja lopulta paista. Vaahdota valmis kreemi ja mausta omenapastalla. Pursota täyte kuorien väliin.

Taikina lämpötila 25–30 °C
Sekoitusaika 5 min
Tylla 10 mm
Kuoren halkaisija n. 35 mm
Kuorien kuivatus 20–30 min
Paistoaika 11 min
Paistolämpötila 150 °C