Ota yhteyttä
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!
1000 g |
Macarons mix | #2400165 |
180 g |
Vesi |
|
20 g |
Vihreä väri |
|
Kaneli jauhettu | #F00046 | |
500 g |
Valmiskreemi luxus | #33126 |
55 g |
Vihreä omenapasta |
Macarons-mix 1000 g
Vesi 180 g
Väri vihreä 20 g
Kaneli jauhettu
Valmis kreemi luxus 500 g
Vihreä omenapasta 55 g
Punnitse macarons mixin ainekset pataan ja sekoita lavalla. Annostele seos massapussiin ja pursota kiekoiksi, varo jättämästä huippua pursottaessa. Ripottele kanelia hieman koristeeksi kuorien päälle heti, sillä pinta kuivuu nopeasti. Anna kuivua ennen paistoa ja lopulta paista. Vaahdota valmis kreemi ja mausta omenapastalla. Pursota täyte kuorien väliin.
Taikina lämpötila 25–30 °C
Sekoitusaika 5 min
Tylla 10 mm
Kuoren halkaisija n. 35 mm
Kuorien kuivatus 20–30 min
Paistoaika 11 min
Paistolämpötila 150 °C
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!