Pistaasipuusti

Pistaasipuusti

Ainekset

1000 g

Vesi

450 g

K-kidesokeri #4200008

120 g

Tuorehiiva #214081

480 g

Taikina- ja kakkumargariini #08011

2000 g

Vehnäjauho puolikarkea #1200002

500 g

Soft dough konsentraatti #93689510

200 g

Kokomunamassa #5500003

1000 g

Pistaasiremonssi #1950

160 g

Voi

200 g

K-kidesokeri #4200008

300 g

Voi

500 g

K-kidesokeri #4200008

60 g

Leipomosiirappi #4200034

200 g

Pistaasipähkinä

200 g

Cashewpähkinä

Pistaasipasta

Valmistus

Pullataikina:
Vesi 1000g
K-kide sokeri 450 g
Tuorehiiva 120 g
Taikina- ja kakkumargariini 480 g
Vehnäjauho puolikarkea 2000g
Soft dough konsentraatti 500g
Kokomunamassa 200g

Täyte:
Pistaasiremonssi 1000g
Voi 160g
K-kide sokeri 200g

Pistaasicrunch:
Voi 300g
K-kide sokeri 500g
Leipomosiirappi 60g
Pistaasipähkinä 200g
Cashew pala 200g
Pistaasipasta

Valmista pullataikina ohjeen mukaisesti. Sekoita täytteen aineet lavalla keskenään sekaisin. Levitä täyte max. 40cm leveän taikinan päälle ja rullaa. Paloittele, nostata, voitele ja paista. Valmista pistaasi crunch. Sulata kattilassa voi, sokeri ja siirappi. Sekoita joukkoon pähkinät ja sekoita sileäksi. Annostele crunch pullien päälle paiston jälkeen. Valuta päälle vielä pistaasitahnaa.

Taikinalämpötila 26°
Seikoitusaika 2+6min
Lepoaika 20min
Taikinapaino 70g
Muoto kierrepulla
Nostatusaika 50min
Paistolämpö 180°
Paistoaika 12 min