Puolukka-karamelli macarons

Puolukka-karamelli macarons

Valmistus

Macarons kuori:
Macarons-mix 1000 g
Vesi 200 g

Täyte:
Chococream Caramel fleur de sel

Puolukkageeli:
Puolukkasose 600g
Kylmäsakeutuva tärkkelys 45g
Sokeri 60g

Taikinalämpötila 25-30°
Seikoitusaika 5min
Tylla 10mm
Kuoren halkaisija n.35mm
Kuorien kuivatus 20-30min
Paistoaika 11min
Paistolämpötila 150°

Punnitse macarons mixin ainekset pataan ja sekoita lavalla. Lisää halutessasi väri. Annostele seos massapussiin ja pursota kiekoiksi, varo jättämästä huippua pursottaessa. Anna kuivua ennen paistoa ja lopulta paista. Täyttäessä, pursota Chococream karamelli-täytettä ”rengas” kuoren reunoille. Pursota sen jälkeen puolukkageeli renkaan keskelle.