Suklaacupcake

Suklaacupcake

Valmistus

Taikinamassa:
98981510  Credi cake vegan mix 1000 g
3200047  Rapsiöljy 220 g
Vesi 500 g
2400008  Suklaanappi tumma 60 % (sulatettuna) 330 g
2400008  Suklaanappi tumma 60 % 330 g

Kuorrutus:
33126  Valmis kreemi Luxus 600 g
2400008  Suklaanappi tumma 60 % (sulatettuna) 320 g
4400151  Suola 5 g

Seikoitusaika 2+4 min
Taikinapaino 70 g
Paistolämpö 190 °C
Paistoaika 15 min

Taikinamassa Punnitse taikinapataan kakkujauhoseos, öljy sekä vesi. Sekoita lavalla sileäksi massaksi ja sekoita joukkoon sulatettu suklaa ja suklaapala. Pursota massa kapseleihin ja paista. Paistotulos saa olla mehevä ja kostea. Kuorrutus Vaahdota valmiskreemi kreemiksi. Sekoita joukkoon sulatettu suklaa ja suola. Kuorruta ja koristele.