Ota yhteyttä
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!
Dobla tummasuklaa konvehtiaihio | # | |
450 g |
Tumma tryffeli | #102475 |
600 g |
Pralin delicrisp Noir | #2400169 |
18 g |
Merisuola hienokiteinen | #F00135 |
300 g |
Tummasuklaapisara | #2400132 |
500 g |
Kuorrute tumma | #2400013 |
Dobla tummasuklaa konvehtiaihio
Täyte:
Tumma tryffeli 450 g
Pralin Delicrisp noir 600 g
Merisuola hienokiteinen 18 g
Kuorrute:
Tummasuklaapisara 300 g
Kuorrute tumma 500 g
Täyte:
Lämmitä tryffeli noin 35-asteiseksi ja sekoita joukkoon huoneenlämpöinen Delicrisp-täyte ja suola. Tarkista lämpötila, ihanteellinen on noin 30-astetta. Pursota massapussin avulla täyte konvehtiaihioihin ja siirrä kylmään jähmettymään.
Kuorrute:
Punnitse ainekset, sulata 45-asteiseksi ja sekoita sileäksi. Anna jäähtyä 30-35-asteiseksi. Dippaa täytetyt praliinit kuorrutteessa ja pyörittele hieman leivinpaperin päällä, jotta saat ylimääräisen kuorrutteen pois praliinin pinnasta. Lisää haluamasi ripotteet pintaan. Nosta hetkeksi kylmään ottamaan kiilto. Pyörittele halutessasi pralinit kaakaojauheessa.
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!