Ota yhteyttä
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!
3700 g |
Vehnäjauho | #1200002 |
2300 g |
Viikinki mix | # |
115 g |
Suola | #4400062 |
180 g |
Hiiva | #214071 |
3300 g |
Vesi |
|
500 g |
Vesi |
|
200 g |
Viikinki mix | # |
270 g |
Vehnäjauho | #1200002 |
10 g |
Hiiva | #214071 |
Vehnäjauho 3700 g
Viikinki mix 2300 g
Suola 115 g
Hiiva 180 g
Vesi 3300 g
Raski:
Vesi 500 g
Viikinki mix 200 g
Vehnäjauho 270 g
Hiiva 10 g
Leivontaohjeet:
Sekoita raski kannelliseen astiaan ja laita se yöksi jääkaappiin.
Mittaa taikinan ainekset ja raski taikinapataan, sekoita ensin 2 min hitaalla ja sen jälkeen 8 min nopealla vaihteella.
Anna taikinan levätä n.20 min ennen paloittelua. Paloittele taikina halutun kokoisiksi paloiksi ja muotoile. Nostata höyrykaapissa 45-50 min, ripottele tai siivilöi pintaan vehnäjauhoa ja viillä pintaan viillot. Paistoaika n. 25 min. Paista ensin 230 asteessa ja höyrytyksen (10-15sek.) jälkeen 210 astetta. Avaa höyrypelti paiston lopussa 5 min ajaksi.
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!