Usein kysytyt kysymykset

Keräsimme meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä, jotta tilausten jättäminen olisi mahdollisimman helppoa.
Muistathan, että meihin voi olla yhteydessä myös yhteydenottolomakkeemme kautta.

 

Haluan tilata teiltä tuotteita, miten toimin?
Yrityksesi y-tunnuksella pystyt jättämään tilauksia asiakaspalveluumme joko sähköpostilla tilaukset@condite.fi tai soittamalla numeroon 02 4365 900. Puhelimen kautta olemme tavoitettavissa arkipäivisin klo 8–16, sähköpostia vastaanotamme myös aukioloaikojen ulkopuolella. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin 1 arkipäivän sisällä.

Paljonko toimitus maksaa ja milloin saan tilaukseni?
Käytämme toimituksissamme ulkopuolista kuljetusyhtiötä ja toimitusaika on noin 1-3 arkipäivää. Rahti on riippuvainen tilausmäärästä ja kilometrietäisyyksistä. Veloitamme rahdin lisäksi jokaisesta lavasta 15 € lavamaksun. Tämän vuoksi sinun ei enää tarvitse huolehtia lavojen palauttamisesta! Tilatessasi voit aina varmistaa rahtikulun asiakaspalvelultamme.

Tilaamassani tuotteessa on jotain poikkeamaa/ tilaamani tuote on viallinen, miten toimin?
Tarkista kuorman tultua aina tilauksesi ja ilmoita poikkeamista 6 päivän sisällä asiakaspalveluumme. Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeä asia ja otamme reklamaatiot vakavasti. Pyrimme tämän vuoksi aina ratkaisemaan ongelmatilanteet mahdollisimman nopeasti!

Haluan tietää enemmän tietystä tuotteestanne, miten toimin?
Jokaiselle valikoimassamme olevalle tuotteelle löytyy tuotespesifikaatio. Spesifikaatiota pyydät helpoiten asiakaspalvelultamme ja saat varmistettua, että tilaamasi tuote on juuri teille sopiva.

Olen kehittämässä tuotetta ja tarvitsen apua, miten toimin?
Meiltä löytyy paljon osaamista, joten suosittelemme olemaan kehitysasioissa yhteydessä suoraan tuotekehitys- tai myyntitiimiimme. Meille on kunnia-asia olla mukana kehittämässä elintarvikealaa kanssanne, joten älä epäröi ottaa yhteyttä!

En löydä valikoimastanne etsimäni tuotetta, miten toimin?
Hankintatiimimme on vahva hakemaan tuotteita ympäri maailmaa, joten jos valikoimastamme ei löydy etsimänne tuotetta, ole rohkea ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Saatamme löytää juuri etsimänne tuotteen markkinoilta!

    Miten voimme auttaa tänään?

    Palvelemme kaiken kokoisia asiakkaita valtakunnallisesti. Tutustu tilaus- ja toimitusehtoihimme, tee tilaus soittamalla tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella.