Vastuullisuus

Vastuullisuutemme osa-alueet

Kestävä kasvu on uusi normi yrityksille ja teollisuudelle. Vastuullinen, turvallinen ja ympäristön huomioiva liiketoiminta onkin kiinteä osa meidän Conditelaisten arkea. Vastuullisuuden olemme jakaneet viiteen osa-alueeseen.

 • Terveellinen elämäntapa ikoni

  Terveellinen elämäntapa

 • Todennäköisesti jokainen suomalainen on syönyt suolaista tai makeaa, jonka valmistuksessa on käytetty Conditen raaka-aineita. Koska ravinto on keskeinen osa ihmisten hyvinvointia, tuemme sitä osaltamme puhtailla ja turvallisilla raaka-aineilla. Teemme myös jatkuvaa yhteistyötä asiakkaidemme kanssa tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Oikeanlaisten valintojen tekemiseksi huolehdimme muun muassa selkeistä tuotetiedoista ja pakkausmerkinnöistä. Valikoimassamme on myös runsaasti ruoka-aineallergiat huomioivia vaihtoehtoja.

 • Tuoteturvallisuus ikoni

  Tuoteturvallisuus

 • Pyrimme aina tuottamaan ja toimittamaan laadukkaita ja turvallisia tuotteita. Varmistamme raaka-aineidemme ja välittämiemme tuotteiden toimittajien tuotantolaitosten, tuotantomenetelmien ja tuoteturvallisuusjärjestelmien toimivuuden. Orkla-konsernissa asetetaan samat tiukat tuoteturvallisuuden vaatimukset kaikissa toimintamaissa. Conditen oma toiminta on BRC-sertifioitu niin tuotantotoiminnan kuin välitystuotteiden osalta.

 • Vastuulliset hankinnat ikoni

  Vastuulliset hankinnat

 • Meille on kunnia-asia, että kaikki kauttamme kulkevat raaka-aineet on tuotettu ihmisille, eläimille ja ympäristölle turvallisella tavalla. Varmistamme tämän tekemällä tiivistä yhteistyötä koko toimitusketjun kanssa. Tavoitteenamme on 100% kestävät raaka-aineet – tuotekategoriasta riippumatta.

 • Ympäristösitoumus ikoni

  Ympäristösitoumus

 • Globaali ilmastonmuutos on koko yhteiskunnan vastuulla. Teemme aktiivisesti työtä jätemäärämme vähentämiseksi sekä panostamme pakkausmateriaaliemme valinnassa kierrätettävyyteen. Lisäksi pyrimme pienentämään hiilijalanjälkeämme ja edellytämme sitä myös kaikilta yhteistyökumppaneiltamme.

 • Ihmisistä ja yhteiskunnasta välittäminen ikoni

  Ihmisistä ja yhteiskunnasta välittäminen

 • Välitämme ihmisistä ja yhteiskunnasta. Conditen tavoitteena on luoda hyvä työpaikka, tarjota turvalliset työskentelyolosuhteet ja yhdessä sidosryhmiemme kanssa myötävaikuttaa toimialamme myönteiseen arvostukseen.

Toimintamme on BRC-sertifioitu

Ota yhteyttä

Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!