Kaikki uutiset

Yksin ei tarvitse yrittää koskaan

17.9.2020

Tiedämme hyvin, että arjen keskellä uuden ideoinnille on vaikea löytää aikaa ja energiaa. Olemmekin kuluvan vuoden aikana uudistaneet monia toimintojamme, jotta olisimme entistäkin paremmin “se oikea” sinulle ja kaiken kokoisille leipomoille ympäri Suomen.

Uusia ideoita uunista ulos

Olemme rakentaneet avuksesi täysin uuden tuote- ja valikoimakehitystiimin. Sen ykköstehtävä on auttaa kiireen keskellä ja tarjota uusia, kansainvälisiin trendeihin ja omaan vahvaan ammattitaitoomme pohjautuvia menestymisen mahdollisuuksia. Viisihenkistä tiimiä vetää kehitysjohtaja Aila Kiiskinen.

Siellä missä sinäkin

Olemme myös uudistaneet leipomoita ja leipomoteollisuutta palvelevan myyntiorganisaatiomme aluejaon 1.8. alkaen. Kolmeen alueeseen jaetusta kokonaisuudesta vastaa myyntipäällikkö Anders Borg. Pyrimme kiertämään leipomoissa mahdollisimman kattavasti ja olemme aina puhelinsoiton päässä. Ota siis yhteyttä, niin jutellaan miten voimme auttaa parhaiten.

Haastattelussa koeleipurimme, kondiittori Elina Rauhala

Hei Elli, mitä kuuluu?
Hyvää kuuluu, vaikka kesä menikin tilanteesta johtuen pitkälti toimistolla ja koeleipomossa yksikseen pyöriessä. Rakastan olla ryönänen kokintakki päällä ja kyynerpäitä myöten kakkumoussessa. Kentällekin on tosiaan kova hinku ja tulen liikkumaan niin paljon kuin vain on mahdollista.

Kerro vähän taustastasi ja työstäsi Conditella?
Olen työskennellyt alalla enemmän tai vähemmän 15-vuotiaasta saakka. Kondiittorin työkokemuksenipohjautuu pienestä tamperelaiskahvilasta aina tunnetuimpiin konditorioihin pääkaupunkiseudulla. Nuoresta iästäni huolimatta olen kerinnyt kartuttamaan itselleni vahvaa kokemusta. Kesäkuun alussa astuin isoihin saappaisiin ja muutin Turkuun tullakseni oppimaan myös itse uutta. Tarkoituksenani on tuoda nuorta näkökulmaa alalle, luoda reseptiikkaa ja olla mukana ja apuna Conditen asiakkaiden tuotekehitysprojekteissa.

Kerro tämän hetken leivontatrendeistä?
Suolaisen ja makean yhdistäminen on jo pitkään ollut pinnalla. Esimerkiksi juuresten käyttö makean puolen leivonnaisissa tuo rakenteen lisäksi tuotteisiin rohkeaa makua ja erilaisuutta valikoimaan. Lisäksi artesaanityyppiset tuotteet ja hifistely alkaa nostaa pikkuhiljaa päätään vahvemmin myös Suomessa. Henkilökohtaisesti toivoisin näkeväni suklaan rohkeampaa ja moninaisempaa käyttöä leivonnassa. Raaka-aineissa puhtauden ja alkuperän merkitys korostuu edelleen.

Mikä on oma suosikkileivonnaisesi?
Omat suosikkini pohjautuvat lähinnä vahvoihin, aitoihin ja rehellisiin makuihin tuotteesta riipumatta. Vaikka tykkään eniten tehdä erilaisia kakkuja, macaronsit ovat silti ehdoton lemppari. Oli kyytipoikana sitten kuohuviini tai kahvikupponen, niin ne toimivat aina. Kakuista lempparini on tuhti vadelma-suklaa tai raikas sitruunamarenki. En toisaalta äkkiseltään keksi tilannetta, jolloin olisin kieltäytynyt kunnon korvapuustista.

Tykkää, jaa, kommentoi!

Conditen Facebook– ja Instagram-tilit tarjoavat aikaisempaa moni puolisempaa sisältöä.
Käy tykkäämässä ja pysy menossa mukana!

Jaa uutinen: