Laatua yli 50 vuoden kokemuksella

Päivittäin lähes jokainen suomalainen nauttii Conditen maahantuomaa raaka-ainetta tai Naantalissa tuotettua tuotetta jonkin lopputuotteen muodossa. Kiitos siitä kuuluu laajalle elintarvikealan asiakaskunnallemme, joiden kanssa olemme kasvaneet jo yli puoli vuosisataa. Oma tarinamme alkoi vuonna 1969 naantalilaisena leipomona, jonka toiminnan kulmakivet olivat valikoima, palvelu ja laatu. Niiden voimaan uskomme edelleen.

Vuodesta 2015 lähtien olemme palvelleet asiakkaitamme osana Orkla Food Ingredients -yhtiötä. Kauttamme kulkee kuukausittain tuhansia tonneja raaka-aineita ja edustamme useita kymmeniä ulkomaisia päämiehiä Suomessa. Toiminta-alueemme ja toimittajaverkostomme kattaa kaikki maailman mantereet. Lopulta kaikki kiteytyy kuitenkin päivittäiseen ihmisten väliseen yhteistyöhön. Se on aina ollut vahvuutemme ja toivotamme myös sinut lämpimästi mukaan hyötymään kokemuksestamme ja ammattitaidostamme.

Yhdessä olemme enemmän

Palvelemme leipomoita, elintarviketeollisuutta ja ammattikeittiöitä kaikkialla Suomessa. Asiakkaanamme voit luottaa saavasi laadukkaita ja turvallisia tuotteita sekä sitoutunutta henkilökohtaista palvelua. Tiedämme, että myös oikea hinta on tärkeä asia jo heti yhteistyön alusta lähtien. Osana Orkla Food Ingredients -yhtiötä pystymme tarjoamaan ainutlaatuisen laajan, tuhansien tuotteiden inspiroivan valikoiman. Siihen kuuluvat myös ammattikeittiöiden luottomerkit Capsi ja Promix sekä aina ammattitaitoinen, omaa menestystäsi tukeva palvelu.


Töihin Conditelle!

Avoimet työpaikkahakemukset voi laittaa osoitteeseen
rekrytointi@condite.fi


    Miten voimme auttaa tänään?

    Palvelemme kaiken kokoisia asiakkaita valtakunnallisesti. Tutustu tilaus- ja toimitusehtoihimme, tee tilaus soittamalla tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella.