Ota yhteyttä
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!
2000 g |
Voi |
|
1000 g |
K-kidesokeri | #4200008 |
3000 g |
Vehnäjauho puolikarkea | #1200002 |
240 g |
Kokomunamassa | #5500003 |
7 g |
Hirvensarvisuola |
|
Chococream frutti rossi | #2400166 | |
800 g |
Puolukkasose |
|
700 g |
Kokomunamassa | #5500003 |
340 g |
K-kidesokeri | #4200008 |
300 g |
Voi |
|
400 g |
Vaniljakreemi valmis LF | #14542 |
500 g |
Top Meringue | #2400174 |
280 g |
Vesi |
Murotaikinapohja:
Voi 2000 g
Sokeri 1000 g
Vehnäjauho puolikarkea 3000g
Kokomunamassa 240g
Hirvensarvisuola 7g
Sekoita temperoitu voi, sokeri, hirvensarvisuola ja vehnäjauhot keskenään. Lisää lopuksi kokomunamassa. Painele taikina esimerkiksi vanerin päälle, peitä ja laita kylmään yöksi, jolloin taikinan käsittely on huomattavasti helpompaa. Kaulaa taikinasta 3-4 mm pohja ja levitä se renkaisiin myös reunoille.
Paistolämpötila 180 °
Paistoaika koosta riippuen 10-15 min
Chococream frutti rossi
Levitä sudin avulla täytettä ohut kerros pohjan päälle ja nosta kylmään jähmettymään.
Puolukka-vaniljacurd:
Puolukkasose 800g
Kokomunamassa 700g
K-kidesokeri 340g
Voi 300g
Vaniljakreemi valmis 400g
Punnitse kaikki ainekset paitsi vaniljakreemi kattilaan ja nosta lämpö 84 asteiseksi. Siirrä toiseen astiaan ja väähdytä. Lisää vaniljakreemi jäähtyneeseen puolukkacurdiin. Levitä puolukkavanilja curd pohjiin ja nosta jääkaappiin.
Italialainen marenki:
Irca Top meringue 500g
Vesi 280g
Punnitse ainekset sekoituspataan ja vaahdota tiukaksi vaahdoksi. Annostele valmis marenki kakkujen päälle.
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!