Briossi ja hodarisämpylä

Briossi ja hodarisämpylä

Ainekset

1000 g

Vesi

1000 g

Täysmaito

200 g

Perunahiutale keltainen #1800009

200 g

Tuorehiiva #214081

250 g

K-kidesokeri #4200008

60 g

Suola #4400062

70 g

Vehnägluteeni #1600029

60 g

Sonplus Forza #8712789107482

4300 g

Tosca Farina #

350 g

Kokomunamassa #5500003

500 g

Voi

Valmistus

Taikina:
Vesi 1000g
Täysmaito 1000 g
Perunahiutale keltainen 200 g

Sekoitetaan ja annetaan liota n.15min.

Tuorehiiva makea 200 g
K-kidesokeri 250g
Suola 60g
Vehnägluteeni 70g
Sonplus forza 60g
Tosca farina 4300g
Kokomunamassa 350g
Voi 500g

Sekoitus 2+8min
Nostatus n.30-40min

Sämpylän pinta annetaan kuivua erittäin hyvin. Voidellaan kananmunalla ja annetaan kuivua n. 15min.

Paisto 180° n. 15-20min