Ota yhteyttä
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!
1000 g |
Soft cake GF |
|
250 g |
Kokomunamassa | #5500003 |
200 g |
Vesi |
|
Chococream Frutti rossi | #2400166 | |
Vaniljakreemi valmis LF | #14542 | |
1000 g |
Vispikerma |
|
200 g |
Kermahyydykejauhe neutral |
|
250 g |
Vadelmasose | #2200055 |
Pintahyytelö neutral |
||
Väri punainen | #1442 |
Pohja:
Soft cake GF 1000g
Kokomunamassa 250 g
Vesi 200g
Punnitse kaikki ainekset sekoituspataan ja sekoita sileäksi massaksi. Annostele paistovuokaan.
Sekoitusaika 4min
Paistolämpötila 180°
Paistoaika n.15min (vuoasta riippuen)
Täyte:
Chococream frutti rossi
Vaniljakreemi valmis laktoositon
Vispikerma UHT 1000g
Kermahyydykejauhe neutral 200g
Vadelmasose 250g
Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Sekoita kermahyydykejauheen joukkoon kädenlämpöinen sose. Kääntele joukkoon kermavaahto. Levitä kostutetun kakkupohjan päälle ohut kerros chococream täytettä. Pursota vaniljakreemistä muutamia raitoja täytteen päälle. Levitä tämän päälle mousse kerros.
Pintakiille:
Pintahyytelö neutral
Punainen väri
Värjää osa pintahyytelöstä punaisella värillä ja pidä osa sellaisenaan. Näin saat pinnasta eläväisen. Helpottaaksesi kakun käsittelyä koristellessa; pakasta se ennen pintahyytelön päälle laittamista.
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!