Ota yhteyttä
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!
Leivospohja vaalea | #3400005 | |
540 g |
Pralin delicrisp Citron meringue | #2400170 |
540 g |
Covercream Limone | #2400168 |
1000 g |
Vispikerma |
|
200 g |
Kermahyydyke neutral | #92602410 |
250 g |
Passionsose | #2200059 |
Covercream Limone | #2400168 |
Leivospohja vaalea
Sitruuna-marenki crisp:
Pralin delicrisp Citron Meringue 540 g
Covercream Limone 540 g
Sekoita keskenään samassa suhteessa Delicrisp citron meringue ja Covercream limone. Lämmitä täytteitä hieman, jotta niiden käsitteleminen on helpompaa. Levitä crisp kostutetun kakkupohjan päälle.
Mousse:
Vispikerma UHT 1000g
Kermahyydykejauhe neutral 200g
Passionsose 250g
Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Sekoita kermahyydykejauheen joukkoon kädenlämpöinen sose.
Kääntele joukkoon kermavaahto.
Kuorrute:
Covercream Limone
Pehmennä covercream limone täytettä hieman ja kuorruta kakku. Koristele.
Reseptistä tulee 6 rullakakkua!
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!