Ota yhteyttä
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!
1000 g |
Soft cake GF |
|
250 g |
Kokomunamassa | #5500003 |
150 g |
Vesi |
|
50 g |
Sitruuna täysmehutiiviste | #2200044 |
540 g |
Pralin delicrisp Citron Meringue | #2400170 |
540 g |
Covercream Limone | #2400168 |
1000 g |
Vispikerma |
|
200 g |
Kermahyydykejauhe neutral |
|
250 g |
Passionsose | #2200059 |
Covercream Limone |
Pohja:
Soft cake GF 1000g
Kokomunamassa 250 g
Vesi 150g
Sitruuna täysmehutiiviste 50 g
Punnitse kaikki ainekset sekoituspataan ja sekoita n.4 min ajan sileäksi massaksi. Annostele paistovuokaan.
Paistolämpötila 180°
Paistoaika n.15min (vuoasta riippuen)
Sitruuna-marenki crisp:
Pralin delicrisp Citron Meringue 540g
Covercream Limone 540g
Sekoita keskenään samassa suhteessa Delicrisp citron meringue ja Covercream limone. Lämmitä täytteitä hieman, jotta niiden käsitteleminen on helpompaa. Levitä crisp pohjan päälle.
Mousse:
Vispikerma UHT 1000g
Kermahyydykejauhe neutral 200g
Passionsose 250g
Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Sekoita kermahyydykejauheen joukkoon kädenlämpöinen sose. Kääntele joukkoon kermavaahto.
Kuorrute:
Covercream Limone
Pehmennä covercream limone hieman ja kuorruta leivos. Koristele.
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!