Passion-sitruuna leivos

Passion-sitruuna leivos

Ainekset

1000 g

Soft cake GF

250 g

Kokomunamassa #5500003

150 g

Vesi

50 g

Sitruuna täysmehutiiviste #2200044

540 g

Pralin delicrisp Citron Meringue #2400170

540 g

Covercream Limone #2400168

1000 g

Vispikerma

200 g

Kermahyydykejauhe neutral

250 g

Passionsose #2200059

Covercream Limone

Valmistus

Pohja:
Soft cake GF 1000g
Kokomunamassa 250 g
Vesi 150g
Sitruuna täysmehutiiviste 50 g

Punnitse kaikki ainekset sekoituspataan ja sekoita n.4 min ajan sileäksi massaksi. Annostele paistovuokaan.

Paistolämpötila 180°
Paistoaika n.15min (vuoasta riippuen)

Sitruuna-marenki crisp:
Pralin delicrisp Citron Meringue 540g
Covercream Limone 540g

Sekoita keskenään samassa suhteessa Delicrisp citron meringue ja Covercream limone. Lämmitä täytteitä hieman, jotta niiden käsitteleminen on helpompaa. Levitä crisp pohjan päälle.

Mousse:
Vispikerma UHT 1000g
Kermahyydykejauhe neutral 200g
Passionsose 250g

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Sekoita kermahyydykejauheen joukkoon kädenlämpöinen sose. Kääntele joukkoon kermavaahto.

Kuorrute:
Covercream Limone

Pehmennä covercream limone hieman ja kuorruta leivos. Koristele.