Kesäinen suklaakakku

Kesäinen suklaakakku

Valmistus

Kakkupohja
Brownie mix GF 2000 g
Vesi 380 g
Rapsiöljy 320 g
Kokomunamassa 150 g

Punnitse kaikki ainekset sekoituspataan ja sekoita lavalla 2+4min. Annostele vuokiin ja paista 170 asteessa meheväksi.

Suklaamousse
Vispikerma 1000 g
Kermahyydyke neutral 170 g
Vesi 150 g
Appelsiinitäysmehu 500% 150 g
Tummasuklaapisara 240 g

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Sekoita kermahyydykejauheen joukkoon sulatettu suklaa, appelsiinimehu ja vesi. Varmista, että massa on noin 40 asteinen tässä vaiheessa. Kääntele joukkoon kermavaahto.

Kuorrute kakku tummalla tryffelillä ja koristele marjoilla!