Ota yhteyttä
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!
600 g |
Xocofine tumma 61% |
|
450 g |
Voi |
|
360 g |
Kokomunamassaa | #5500003 |
510 g |
K-kidesokeri | #4200008 |
420 g |
Vehnäjauho puolikarkea | #1200002 |
400 g |
Irca Pralin Delicrisp Noir | #2400169 |
20 g |
Rapsiöljy | #3200050 |
700 g |
Vadelmasose 100% | #2200055 |
17 g |
Liivatelehti |
|
75 g |
K-kidesokeri | #4200008 |
(väri) |
||
300 g |
Xocofine tumma 61% |
|
15 g |
Glukoosisiirappi |
|
300 g |
Vispikerma |
|
75 g |
Voi |
Xocofine tumma 61% I 600 g
Voi 450 g
Kokomunamassa 360 g
K-kidesokeri 510 g
Vehnäjauho puolikarkea 420 g
Irca Pralin Delicrisp Noir 400 g
Rapsiöljy 20 g
Vadelmasose 100% 700 g
Liivatelehti 17 g
K-kidesokeri 75 g
(väri)
Xocofine tumma 61% II 300 g
Glukoosisiirappi 15 g
Vispikerma 300 g
Voi 75 g
Paistolämpötila 225°C
Paistoaika 15-17 min
Leivontaohje
Sulata voi ja suklaa vesihauteessa. Vaahdota munamassa ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Kääntele joukkoon suklaa-voiseos ja lopuksi vielä jauhot. Paista ja jäähdytä.
Lämmitä Delicrisp Noiria hieman yhdessä öljyn kanssa. Levitä jäähtyneen browniepohjan päälle. Nosta kylmään jähmettymään.
Kiehauta vadelmasose ja sokeri. Sekoita joukkoon liotetut liivatelehdet. Jäähdytä seosta ensin kattilassa hieman, minkä jälkeen kaada se crispin päälle. Nosta hyytymään kylmään ja valmista tryffeli.
Kiehauta vispikerma ja glukoosi ja kaada se tummasuklaan II päälle. Poraa sauvasekoittimella massa sileäksi. Poraa joukkoon voi. Kaada tryffeli hyytyneen vadelmageelin päälle ja nosta jälleen hyytymään. Leikkaa paloiksi ja koristele.
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!