Päärynä & Salted Caramel -piirakka

Päärynä & Salted Caramel -piirakka

Valmistus

Päärynäpiirakan lempeä maku saa vähän lisää vivahteita tässä Salted Caramel -versiossa. Ohut kerros suolaisen makeaa kinuskiremonssia piirakassa antaa jo paljon täyteläisyyttä. Fariinisokeri tuorejuustoseoksessa viimeistelee lopullisen makuprofiilin.

 

Leivontaohje:

  1. Nypi jauhot, sokeri ja voi massaksi. Lisää kokomunamassa (60 g) ja sekoita taikinaksi.
  2. Painele tai kauli taikina piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Paista 175° uunissa 10 minuuttia.
  3. Sekoita tasaiseksi tuorejuusto, päärynäsose ja kokomunamassa. Lisää mukaan sokerit.
  4. Lisää hieman esipaistetulle piirakkapohjalle ohut kerros Salted Caramel-remonssia ja kaada päälle päärynä-tuorejuustoseos.
  5. Viipaloi päärynä, ja lisää viipaleet piirakan päällimmäiseksi. Ripottele päälle fariinisokeria.
  6. Paista piirakkaa vielä 175° uunissa noin 40 minuuttia. Anna jäähtyä.

Vinkki! Halutessasi voit lisätä päärynäkuutioita myös tuorejuustotäytteen joukkoon.