Kaikki uutiset

Hae meille!

7.9.2023

Haluatko innovatiiviseen ja kasvavaan yritykseen?

Etsimme motivoituneita ja lahjakkaita henkilöitä liittymään tiimimme Conditella. Meillä on nyt avoinna useampi erittäin mielenkiintoinen tehtävä.

✨ Haemme myyntiorganisaatioon myynnistä innostuvaa ja ratkaisukeskeistä avainasiakaspäällikköä työskentelemään keskusliikkeiden ja tukkukauppojen kanssa Conditen Food Service-sektorissa.

✨ Etsimme markkinointiosastolle kokenutta ja kehittämishaluista markkinoinnin asiantuntijaa, jolla on vahvaa markkinointiosaamista ja intoa luoda vaikuttavaa markkinointisisältöä.

✨ Etsimme innovaatiotiimiimme innokasta ja kehittymishaluista tuotekehityskondiittoria, joka voi olla jo kokenut konkari tai vasta uran alkuvaiheessa oleva konditoria-alan osaaja.

Miksi sinun kannattaisi liittyä joukkoomme?

Condite tarjoaa innostavan ja kasvattavan työympäristön. Mukavan työyhteisön ja hyvän mahdollisuuden tehtävässä onnistumiseen. Mahdollisuuden työskennellä alan huippujen keskellä elintarviketeollisuuden näköalapaikalla. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä urallasi.

Jos jokin tehtävistä herätti kiinnostuksesi, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen kyseisen tehtävän hakulinkin kautta.

Senior Marketing Specialist https://careers.orkla.com/job-invite/11816/

Key Account Manager https://careers.orkla.com/job-invite/11807/

Tuotekehityskondiittori https://careers.orkla.com/job-invite/11817/

Jos haluat tulla mukaan matkallemme, tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen hakemuslinkkimme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tule mukaan rakentamaan menestyksekästä tulevaisuutta kanssamme!

Jaa uutinen: