Banoffee-Budapestleivos

Banoffee-Budapestleivos

Ainekset

1 kpl

Budapestpohja KP #50480

4 kpl

Banaania

500 g

Vispikerma

Salted Caramel remonssi

Tumma kuorrute #2400013
Koristejauhetta #4200018

Valmistus

Perinteisen Budapest-leivoksen uuden hittimaun muodostavat Salted Caramel ja banaani. Eli herkullinen banoffee!
Tätä varten tarvitset vispikermaa, tuoretta banaania sekä meidän herkullista Salted Caramel -täytettä. Koristeeksi sopii hyvin yksinkertainen suklaaraidoitus.

Helppoa ja nopeaa!
____________

Esivalmisteltavat komponentit:

Banaani-kermatäyte:
1. Vispaa kerma kovaksi vaahdoksi.
2. Murskaa banaanit kulhossa hienoksi massaksi.
3. Sekoita kermavaahto ja banaanit sekaisin.

Tuotteen valmistus:
1. Sulata Budapest-pohja huoneenlämmössä
2. Käännä pohja siten, että pohjan tasainen puoli on ylöspäin ja raidoitettu puoli on alaspäin. Jätä leivinpaperi pohjan alle.
3. Levitä leivospohjan päälle Salted Caramel-täytettä haluamasi määrä. Jätä Budapestpohjan yläreunaan noin 5 cm levyinen kaista ilman täytettä.
4. Levitä banaani-kermatäyte toisen täytteen päälle. Jätä saman verran yläreunasta levittämättä kermaa pohjan päälle.
5. Kääri pohja tiukaksi rullaksi alkaen lähinnä sinua olevasta reunasta.
6. Kiristä rulla alla olevaa leivinpaperia ja muoviraappaa apuna käyttäen.
7. Leikkaa rulla haluamasi paksuisiksi leivospaloiksi.
8. Sulata kuorrute ja pursota sillä raitoja leivospalojen päälle.
9. Viimeistele koristelu hennolla koristejauhehunnulla.