Ota yhteyttä
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!
480 g |
Digestiverouhe | #36509 |
74 g |
Capsi Pro-s Kookoshiutale | #F00810 |
328 g |
Suklaanappi valkoinen | #2400010 |
660 g |
Tuorejuusto |
|
660 g |
Creme fraiche |
|
580 g |
Kokomunamassa | #5500003 |
476 g |
K-kidesokeri | #4200008 |
176 g |
Irca Cremirca Limone | #2400173 |
20 g |
Capsi Pro Vaniljasokeri | #F00741 |
Digestiverouhe 480 g
Capsi Pro-s Kookoshiutale 74 g
Voi 164 g
Suklaanappi valkoinen 328 g
Tuorejuusto 660 g
Creme fraiche 660 g
Kokomunamassa 580 g
K-kidesokeri 476 g
Irca Cremirca limone 176 g
Capsi Pro Vaniljasokeri 20 g
Paistolämpötila 90 °C
Paistoaika 120 min
Leivontaohje
Sulata voi ja kääntele joukkoon digestiverouhe ja kookoshiutale. Panele seos pohjaksi kakkurenkaisiin ja nosta kylmään. Valmista seuraavaksi massa.
Punnitse isoon astiaan kaikki muut ainekset paitsi valkosuklaa. Poraa seos sileäksi sauvasekoittimen avulla. Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikrossa. Ota muutama sata grammaa juustokakkumassaa ja poraa se sulatetun valkosuklaan joukkoon. Kun seos on sileää, yhdistä massat. Tällä tavalla valkosuklaa ei hiutaloidu massaan ja lopputulos on samettinen.
Annostele juustomassa pohjan päälle ja paista. Kakku on kypsä kun pystyt koskettamaan pintaa ilman että kakkuun tulee jälkeä.
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!