Ota yhteyttä
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!
480 g |
Digestiverouhe | #36509 |
36 g |
Capsi Pro-s kaakaojauhe tumma | #F00806 |
150 g |
Voi |
|
210 g |
Xocofine valkoinen 37% |
|
825 g |
Tuorejuusto |
|
825 g |
Creme fraiche |
|
17 g |
Liivatelehti |
|
726 g |
Kokomunamassa | #5500003 |
595 g |
K-kidesokeri | #4200008 |
200 g |
Irca Chococream Caramel fleur de sel | #2400167 |
150 g |
Xocofine vaalea 43% |
|
50 g |
Vispikerma UHT |
|
100 g |
Irca Chococream Caramel fleur de sel | #2400167 |
80 g |
Maapähkinä suolattu |
Digestiverouhe 480 g
Capsi Pro-s kaakaojauhe tumma 36 g
Voi 150 g
Xocofine valkoinen 37% 210 g
Tuorejuusto 825 g
Creme fraiche 825 g
Liivatelehti 17 g
Kokomunamassa 726 g
K-kidesokeri 595 g
Irca Chococream Caramel fleur de sel 200 g
Xocofine vaalea 43% 150 g
Vispikerma UHT 50g
Irca chococream caramel fleur de sel 100 g
Maapähkinä suolattu 80 g
Paistolämpötila 90 °C
Paistoaika 120 min
Leivontaohje
Sulata voi ja kääntele joukkoon digestiverouhe ja kaakaojauhe. Painele seos pohjaksi kakkurenkaisiin ja nosta kylmään. Valmista seuraavaksi massa.
Punnitse isoon astiaan kaikki muut ainekset paitsi valkosuklaa ja chococream caramel. Poraa seos sileäksi sauvasekoittimen avulla. Sulata valkosuklaa ja chococream vesihauteessa tai mikrossa. Ota muutama sata gramma juustokakkumassaa ja poraa se sulatetun valkosuklaa-caramel massan joukkoon. Kun seos on sileää, yhdistä massat. Tällä tavalla valkosuklaaseos ei hiutaloidu massaan ja lopputulos on samettinen. Annostele juustomassa pohjan päälle ja paista. Kakku on kypsä, kun pystyt koskettamaan pintaa ilman että kakkuun tulee jälkeä. Kiehauta kerma ja kaada se suklaanapin päälle. Sekoita joukkoon chococream caramel. Levitä kakkujen päälle ja koristele suolapähkinöillä.
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!