Ota yhteyttä
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!
Browniepohja:
140050 Brownie mix GF 2000 g
5500003 Kananmunamassa 150 g
Vesi 380 g
3200047 Rapsiöljy 320 g
2400003 Suklaapala tumma 44% paistonkest. 440 g
Lakritsimousse:
3800001 Kerma 2000 g
200019 Kermahyydyke Neutral 400 g
Vesi 504 g
2400013 Kuorrute tumma 400 g
Lakupasta
Kuorrute :
3800001 Kerma 800 g
2400008 Suklaanappi tumma 1280 g
Pintahyytelö
Punnitse kaikki ainekset sekoituspataan. Vaahdota massaa kaksi minuuttia ensin pienellä nopeudella ja vaahdota sen jälkeen vielä neljä minuuttia keski nopeudella. Paista 170° 15 min. (Älä paista liikaa, pohja saa jäädä hieman raa’aksi.)
Mousse
Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi. Sulata tumma kuorrute ja sekoita siihen loput moussen aineet. (Varo jäähdyttämästä liikaa massaa ennen kerman lisäystä, jotta moussen suklaa ei leikkaa). Kääntele joukkoon löysä kermavaahto. Pursota massa silikoni muotteihin ja paina pohja päälle. Tasoita pinta.
Kuorrute
Kuumenna kerma ja pintahyytelö kattilassa ja kaada suklaan päälle. Kääntele sileäksi (varo ilmakuplia). Kuorruta leivokset kastamalla tai ritilän päälle kaatamalla.
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!