Opera leivos

Opera leivos

Ainekset

562 g

Mantelijauhe

500 g

Kokomunamassa #5500003

674 g

Hienosokeri x-fine

600 g

Pralin Delicrisp Noir #2400169

300 g

Tumma tryffeli #102475

400 g

Kahvi

80 g

Glukoosisiirappi

500 g

Voi

170 g

Keltuaismassa #

350 g

Hienosokeri x-fine

Tumma Tryffeli #102475

Valmistus

Mantelipohja:
Mantelijauhe 562g
Kokomunamassa 500g
Hienosokeri x-fine 674g

Vaahdota munamassa ja sokeri hyvin. Kääntele joukkoon mantelijauhe.

Massapaino 868g/1GN (yht. 2GN)
Paistolämpö 180°
Paistoaika 15 min (Painele kohonneet reunat raapalla tasaiseksi)

Tumma suklaa crisp:
Pralin Delicrisp noir 600g
Tumma tryffeli 300g

Punnitse raaka-aineet ja lämmitä hieman, jotta pystyt levittämään.
Massapaino 450g per väli

Kahvisiirappi:
Vahvaa kahvia 400g
Glukoosisiirappi 80g
Keitä kahvi, lisää siirappi ja jäähdytä kylmäksi.

Kahvikreemi:
Voi 500g
Keltuaismassa 170g
Hienosokeri x-fine 350g (+vesi)
Kahvisiirappi

Vaahdota keltuaiset. Kuumenna sokeri veden kanssa 118 asteiseksi. Kaada kuuma sokeri keltuaisten joukkoon ja jatka vaahdottamista kunnes se on jäähtynyt. Vaahdota joukkoon huoneenlämpöinen voi erissä. Mausta kreemi kahvisiirapilla. Varo juoksettumista!
Massapaino 560g per väli

Kuorrutus:
102475 Tumma tryffeli

Levitä pintaan vielä tumma tryffeli. Jos haluat pinnasta kiiltävän, levitä tryffelin päälle vielä pintahyytelö.