Ota yhteyttä
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!
562 g |
Mantelijauhe |
|
500 g |
Kokomunamassa | #5500003 |
674 g |
Hienosokeri x-fine |
|
600 g |
Pralin Delicrisp Noir | #2400169 |
300 g |
Tumma tryffeli | #102475 |
400 g |
Kahvi |
|
80 g |
Glukoosisiirappi |
|
500 g |
Voi |
|
170 g |
Keltuaismassa | # |
350 g |
Hienosokeri x-fine |
|
Tumma Tryffeli | #102475 |
Mantelipohja:
Mantelijauhe 562g
Kokomunamassa 500g
Hienosokeri x-fine 674g
Vaahdota munamassa ja sokeri hyvin. Kääntele joukkoon mantelijauhe.
Massapaino 868g/1GN (yht. 2GN)
Paistolämpö 180°
Paistoaika 15 min (Painele kohonneet reunat raapalla tasaiseksi)
Tumma suklaa crisp:
Pralin Delicrisp noir 600g
Tumma tryffeli 300g
Punnitse raaka-aineet ja lämmitä hieman, jotta pystyt levittämään.
Massapaino 450g per väli
Kahvisiirappi:
Vahvaa kahvia 400g
Glukoosisiirappi 80g
Keitä kahvi, lisää siirappi ja jäähdytä kylmäksi.
Kahvikreemi:
Voi 500g
Keltuaismassa 170g
Hienosokeri x-fine 350g (+vesi)
Kahvisiirappi
Vaahdota keltuaiset. Kuumenna sokeri veden kanssa 118 asteiseksi. Kaada kuuma sokeri keltuaisten joukkoon ja jatka vaahdottamista kunnes se on jäähtynyt. Vaahdota joukkoon huoneenlämpöinen voi erissä. Mausta kreemi kahvisiirapilla. Varo juoksettumista!
Massapaino 560g per väli
Kuorrutus:
102475 Tumma tryffeli
Levitä pintaan vielä tumma tryffeli. Jos haluat pinnasta kiiltävän, levitä tryffelin päälle vielä pintahyytelö.
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!