Passion-suklaa kakku

Passion-suklaa kakku

Valmistus

Suklaapohja
Suklaamuffins mix hipuilla 1000 g
Vesi 400 g
Rapsiöljy 400 g
Leipomosiirappi 100 g

Sekoita ainekset keskenään 2+4min. Paista 170° ja vuoasta riippuen noin 20 min.

Irca Chococream crunchy tropical

Halkaise pohja kahteen ohueen kerrokseen ja levitä väliin Tropical täytettä.

Appelsiinitäyte 60%

Levitä päällimmäiseen kerrokseen päälle vielä ohut kerros.

Suklaa-passion mousse
Vispikerma II 1000 g
Kermahyydykejauhe neutral 170 g
Suklaanappi tumma 150 g
Passion sose 100% 80 g
Vispikerma I 150 g
Hienosokeri 50 g

Lämmitä vispikerma II ja passionsose kädenlämpöiseksi ja sekoita joukkoon kermahyydykejauhe. Kaada joukkoon sulatettu noin 40-45 asteinen suklaa. Kääntele joukkoon löysäksi vaahdotettu kermavaahto I.

Kuorruttamiseen
Irca Mirroir extra dark chocolate

Lämmitä Mirroir 40-45 asteiseksi. (Vältä sekoittamista lusikalla, koska se luo herkästi ilmakuplia). Kuorruta jäinen kakku ensin kokonaan ja vedä ylimääräiset päältä paletilla.

Koristeluun
Dobla spots pastel 420 kpl
Erilaisia tuoreita hedelmiä
Pintahyytelö neutral

Pilko hedelmät ”pieniksi nopiksi” ja sekoita joukkoon pieni määrä pintahyytelöä. Se suojaa hedelmiä kuivumiselta ja auttaa säilymään pidempään.