Ota yhteyttä
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!
Sämpyläaihio |
||
100 g |
Capsi suolainen täyte Chimichurri | #F00743 |
400 g |
Vesi |
|
100 g |
Laktoositon tuorejuusto | #3119401 |
10 g |
Sitruunamehu |
|
Voiteluun kananmunaa tai leipäkiillettä |
||
100 g |
Capsi suolainen täyte Mexico | #F00745 |
400 g |
Vesi |
|
80 g |
Creme Fraiche |
|
Kirjolohikuutioita |
||
Kypsää kanan rintaviipaletta |
||
Capsi Persilja | #F00078 | |
Tuoretta tomaattia |
Chimichurritäyte:
1. Lämmitä tuorejuustoa hieman mikrossa.
2. Sekoita suolainen täytejauhe veteen, johon on lisätty sitruunamehu.
3. Lisää täytteeseen lämmitetty tuorejuusto
4. Sekoita täyte tasaiseksi ja anna tekeytyä kylmässä mielellään yön yli.
Mexicotäyte:
1. Sekoita suolainen täytejauhe veteen.
2. Lisää täytteeseen Creme Fraiche.
3. Sekoita täyte tasaiseksi ja anna tekeytyä kylmässä mielellään yön yli.
Sämpyläpiiraiden valmistus:
1. Nostata n. 80g sämpylätaikinapallo samalla tavalla kuin normaali sämpylä.
2. Paina sämpylän keskelle puolen kilon punnuksella, juomalasilla tai sormin syvennys. Tässä kohtaa saa käyttää voimaa, jotta syvennys jää sämpylään.
3. Voitele sämpylän reunat kananmunalla tai leipäkiilteellä.
4. Pursota suolaista täytettä sämpylän syvennykseen haluamasi määrä.
5. Chimichurri- täytteen päälle ripottele kirjolohikuutioita ja lopuksi kuivattua persiljaa.
6. Mexico täytteen päälle laita kanan rintaviipaleita sekä kuutioituja tomaatin palasia. Lopuksi persiljaa.
7. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Paiston alussa anna kunnon höyry piiraille.
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!