Vadelmainen tryffelibrownie

Vadelmainen tryffelibrownie

Ainekset

600 g

Xocofine tumma 61%

450 g

Voi

360 g

Kokomunamassaa #5500003

510 g

K-kidesokeri #4200008

420 g

Vehnäjauho puolikarkea #1200002

400 g

Irca Pralin Delicrisp Noir #2400169

20 g

Rapsiöljy #3200050

700 g

Vadelmasose 100% #2200055

17 g

Liivatelehti

75 g

K-kidesokeri #4200008

(väri)

300 g

Xocofine tumma 61%

15 g

Glukoosisiirappi

300 g

Vispikerma

75 g

Voi

Valmistus

Xocofine tumma 61% I 600 g
Voi 450 g
Kokomunamassa 360 g
K-kidesokeri 510 g
Vehnäjauho puolikarkea 420 g

Irca Pralin Delicrisp Noir 400 g
Rapsiöljy 20 g

Vadelmasose 100% 700 g
Liivatelehti 17 g
K-kidesokeri 75 g
(väri)

Xocofine tumma 61% II 300 g
Glukoosisiirappi 15 g
Vispikerma 300 g
Voi 75 g

Paistolämpötila 225°C
Paistoaika 15-17 min

Leivontaohje
Sulata voi ja suklaa vesihauteessa. Vaahdota munamassa ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Kääntele joukkoon suklaa-voiseos ja lopuksi vielä jauhot. Paista ja jäähdytä.

Lämmitä Delicrisp Noiria hieman yhdessä öljyn kanssa. Levitä jäähtyneen browniepohjan päälle. Nosta kylmään jähmettymään.

Kiehauta vadelmasose ja sokeri. Sekoita joukkoon liotetut liivatelehdet. Jäähdytä seosta ensin kattilassa hieman, minkä jälkeen kaada se crispin päälle. Nosta hyytymään kylmään ja valmista tryffeli.

Kiehauta vispikerma ja glukoosi ja kaada se tummasuklaan II päälle. Poraa sauvasekoittimella massa sileäksi. Poraa joukkoon voi. Kaada tryffeli hyytyneen vadelmageelin päälle ja nosta jälleen hyytymään. Leikkaa paloiksi ja koristele.