Ota yhteyttä
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!
4000 g |
Vesi |
|
2000 g |
Bonne Porkkanasose 100% | #2200046 |
5000 g |
Kaura Mix | #1365 |
5500 g |
Condite vehnäjauho |
|
750 g |
Auringonkukansiemen | #4000007 |
350 g |
Tuorehiiva sininen | #214071 |
250 g |
Avena kaurahapate | #1600027 |
250 g |
Leipomosiirappi | #4200034 |
250 g |
Taikinamargariini Exellent |
|
150 g |
Fermeson Prestige | #8712789103897 |
Vesi 4000 g
Bonne Porkkanasose 100% 2000 g
Kaura Mix 5000 g
Condite vehnäjauho 5500 g
Auringonkukansiemen 750 g
Tuorehiiva sininen 350 g
Avena kaurahapate 250 g
Leipomosiirappi 250 g
Taikinamargariini Exellent 250 g
Fermeson Prestige 150 g
Leivontaohjeet:
Sekoitusaika 2+8 min
Taikinalepo 20 min
Nostatus 50 min
Paistolämpö 220°C
Paistoaika 20-25 min
Valmista taikina ohjeen mukaisesti.
Muotoile taikinasta pyöreitä tai pitkiä leipiä.
Jauhota leivän pinta.
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!