Valloittava porkkanaruis

Valloittava porkkanaruis

Ainekset

4000 g

Vesi

2000 g

Bonne Porkkanasose 100% #2200046

5000 g

Kaura Mix #1365

5500 g

Condite vehnäjauho

750 g

Auringonkukansiemen #4000007

350 g

Tuorehiiva sininen #214071

250 g

Avena kaurahapate #1600027

250 g

Leipomosiirappi #4200034

250 g

Taikinamargariini Exellent

150 g

Fermeson Prestige #8712789103897

Valmistus

Vesi 4000 g
Bonne Porkkanasose 100% 2000 g
Kaura Mix 5000 g
Condite vehnäjauho 5500 g
Auringonkukansiemen 750 g
Tuorehiiva sininen 350 g
Avena kaurahapate 250 g
Leipomosiirappi 250 g
Taikinamargariini Exellent 250 g
Fermeson Prestige 150 g

Leivontaohjeet:
Sekoitusaika 2+8 min
Taikinalepo 20 min
Nostatus 50 min
Paistolämpö 220°C
Paistoaika 20-25 min

Valmista taikina ohjeen mukaisesti.
Muotoile taikinasta pyöreitä tai pitkiä leipiä.
Jauhota leivän pinta.