Suloinen herkkuleivos

Suloinen herkkuleivos

Ainekset

1000 g

Soft cake GF

250 g

Kokomunamassa #5500003

200 g

Vesi

Chococream Frutti rossi #2400166
Vaniljakreemi valmis LF #14542

1000 g

Vispikerma

200 g

Kermahyydykejauhe neutral

250 g

Vadelmasose #2200055

Pintahyytelö neutral

Väri punainen #1442

Valmistus

Pohja:
Soft cake GF 1000g
Kokomunamassa 250 g
Vesi 200g

Punnitse kaikki ainekset sekoituspataan ja sekoita sileäksi massaksi. Annostele paistovuokaan.

Sekoitusaika 4min
Paistolämpötila 180°
Paistoaika n.15min (vuoasta riippuen)

Täyte:
Chococream frutti rossi
Vaniljakreemi valmis laktoositon
Vispikerma UHT 1000g
Kermahyydykejauhe neutral 200g
Vadelmasose 250g

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Sekoita kermahyydykejauheen joukkoon kädenlämpöinen sose. Kääntele joukkoon kermavaahto. Levitä kostutetun kakkupohjan päälle ohut kerros chococream täytettä. Pursota vaniljakreemistä muutamia raitoja täytteen päälle. Levitä tämän päälle mousse kerros.

Pintakiille:
Pintahyytelö neutral
Punainen väri

Värjää osa pintahyytelöstä punaisella värillä ja pidä osa sellaisenaan. Näin saat pinnasta eläväisen. Helpottaaksesi kakun käsittelyä koristellessa; pakasta se ennen pintahyytelön päälle laittamista.