Pizzapohja

Pizzapohja

Ainekset

3600 g

Vesi

2500 g

Tosca Farina #1400001

120 g

Proson rustic #8712789124250

2500 g

Tosca Farina #1400001

100 g

Vehnägluteeni #1600029

150 g

Suola #4400062

500 g

Vesi

Valmistus

Taikina:
Vesi +25° 3600g
Tosca farina 2500 g
Proson rustic 120 g

Ainekset sekoitetaan hyvin ja annetaan käydä 60-90min. Lisää tämän jälkeen loput raaka-aineet:

Tosca farina 2500 g
Vehnägluteeni 100g
Suola 150g

Vesi 500g lisätään vaivauksen loppu vaiheessa.

Taikinalepo 30min

Paloitellaan ja muotoillaan pizzapalloiksi. Pizzapallot joko pakastetaan tai annetaan olla jääkaapissa muovilla peitettynä. Levänneet taikinapallot muotoillaan pizzoiksi ja täytetään ja paistetaan 270° uunissa.