Korvapuusti

Korvapuusti

Valmistus

Pullataikina:
Vesi 1000g
K-kide sokeri 450 g
Tuorehiiva 120 g
Taikina- ja kakkumargariini 480 g
Vehnäjauho puolikarkea 2000g
Soft dough konsentraatti 500g
Kokomunamassa 200g

Täyte:
Kaneliremonssi 1000g
Voi 150g
Fariinisokeri 250g

Koristeluun:
Koristeraesokeri

Leivontaohje:
Valmista pullataikina reseptin mukaisesti. Sekoita täytteen ainekset keskenään sekaisin. Kaulaa taikina 20 tai 40cm leveäksi, levitä täyte ja rullaa. Paloittele 25 tai 70 g kokoisiksi paloiksi. Kohota, voitele ja paista.

Taikinalämpötila 26°
Seikoitusaika 2+6min
Lepoaika 15min
Taikinapaino 25g ja 70g
Nostatusaika 45min
Paistolämpö 180°
Paistoaika koosta riippuen