Ota yhteyttä
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!
1200 g |
Vesi |
|
500 g |
K-kidesokeri | #4200008 |
120 g |
Tuorehiiva | #214081 |
500 g |
Taikina- ja kakkumargariini | #08011 |
500 g |
Soft Dough konsentraatti | #93689510 |
2000 g |
Vehnäjauho puolikarkea | #1200002 |
1000 g |
Kaneliremonssi | #1959 |
150 g |
Voi |
|
250 g |
Fariinisokeri | #4200010 |
400 g |
Sulatejuusto |
|
180 g |
Voi |
|
550 g |
Tomusokeri | #4200024 |
Pullataikina:
Vesi 1200 g
K-kidesokeri 500 g
Tuorehiiva 120 g
Taikinamargariini 500 g
Soft dough konsentraatti 500 g
Vehnäjauho puolikarkea 2000 g
Täyte:
Kaneliremonssi 1000 g
Voi 150 g
Fariinisokeri 250 g
Juusto creme:
Sulatejuusto 400 g
Voi 180 g
Tomusokeri 550 g
Valmista pullataikina reseptin mukaisesti. Sekoita täytteen ainekset keskenään sekaisin. Kaulaa taikina 40cm leveäksi, levitä täyte ja rullaa. Paloittele 70 g kokoisiksi paloiksi ja aseta reunalliseen paistovuokaan (esim. GN-pakki tai peltipannu). Kohota, voitele ja paista. Tuote saa jäädä paistotulokseltaan vaaleaksi. Sekoita juusto cremen ainekset keskenään sekaisin ja levitä täytettä peltibuustin päälle.
Takinalämpötila 26 °C
Seikoitusaika 2+6 min
Lepoaika 15 min
Taikinapaino 70 g
Leivontapelti Peltipannu tai GN-pakki
Nostatusaika 45 min
Paistolämpö 180 °C
Paistoaika 12–15 min
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!