Peltibuusti

Peltibuusti

Valmistus

Pullataikina:
Vesi 1200 g
K-kidesokeri 500 g
Tuorehiiva 120 g
Taikinamargariini 500 g
Soft dough konsentraatti 500 g
Vehnäjauho puolikarkea 2000 g

Täyte:
Kaneliremonssi 1000 g
Voi 150 g
Fariinisokeri 250 g

Juusto creme:
Sulatejuusto 400 g
Voi 180 g
Tomusokeri 550 g

Valmista pullataikina reseptin mukaisesti. Sekoita täytteen ainekset keskenään sekaisin. Kaulaa taikina 40cm leveäksi, levitä täyte ja rullaa. Paloittele 70 g kokoisiksi paloiksi ja aseta reunalliseen paistovuokaan (esim. GN-pakki tai peltipannu). Kohota, voitele ja paista. Tuote saa jäädä paistotulokseltaan vaaleaksi. Sekoita juusto cremen ainekset keskenään sekaisin ja levitä täytettä peltibuustin päälle.

Takinalämpötila 26 °C
Seikoitusaika 2+6 min
Lepoaika 15 min
Taikinapaino 70 g
Leivontapelti Peltipannu tai GN-pakki
Nostatusaika 45 min
Paistolämpö 180 °C
Paistoaika 12–15 min