Ota yhteyttä
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!
1000 g |
Vesi |
|
450 g |
K-kidesokeri | #4200008 |
120 g |
Tuorehiiva | #214081 |
480 g |
Taikina- ja kakkumargariini | #08011 |
2000 g |
Vehnäjauho puolikarkea | #1200002 |
500 g |
Soft dough konsentraatti | #93689510 |
200 g |
Kokomunamassa | #5500003 |
1000 g |
Pistaasiremonssi | #4149 |
160 g |
Voi |
|
200 g |
K-kidesokeri | #4200008 |
300 g |
Voi |
|
500 g |
K-kidesokeri | #4200008 |
60 g |
Leipomosiirappi | #4200034 |
200 g |
Pistaasipähkinä |
|
200 g |
Cashewpähkinä |
|
Pistaasipasta |
Pullataikina:
Vesi 1000g
K-kide sokeri 450 g
Tuorehiiva 120 g
Taikina- ja kakkumargariini 480 g
Vehnäjauho puolikarkea 2000g
Soft dough konsentraatti 500g
Kokomunamassa 200g
Täyte:
Pistaasiremonssi 1000g
Voi 160g
K-kide sokeri 200g
Pistaasicrunch:
Voi 300g
K-kide sokeri 500g
Leipomosiirappi 60g
Pistaasipähkinä 200g
Cashew pala 200g
Pistaasipasta
Valmista pullataikina ohjeen mukaisesti. Sekoita täytteen aineet lavalla keskenään sekaisin. Levitä täyte max. 40cm leveän taikinan päälle ja rullaa. Paloittele, nostata, voitele ja paista. Valmista pistaasi crunch. Sulata kattilassa voi, sokeri ja siirappi. Sekoita joukkoon pähkinät ja sekoita sileäksi. Annostele crunch pullien päälle paiston jälkeen. Valuta päälle vielä pistaasitahnaa.
Taikinalämpötila 26°
Seikoitusaika 2+6min
Lepoaika 20min
Taikinapaino 70g
Muoto kierrepulla
Nostatusaika 50min
Paistolämpö 180°
Paistoaika 12 min
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!