Ota yhteyttä
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!
3600 g |
Vesi |
|
2500 g |
Tosca Farina | #1400001 |
120 g |
Proson rustic | #8712789124250 |
2500 g |
Tosca Farina | #1400001 |
100 g |
Vehnägluteeni | #1600029 |
150 g |
Suola | #4400062 |
500 g |
Vesi |
Taikina:
Vesi +25° 3600g
Tosca farina 2500 g
Proson rustic 120 g
Ainekset sekoitetaan hyvin ja annetaan käydä 60-90min. Lisää tämän jälkeen loput raaka-aineet:
Tosca farina 2500 g
Vehnägluteeni 100g
Suola 150g
Vesi 500g lisätään vaivauksen loppu vaiheessa.
Taikinalepo 30min
Paloitellaan ja muotoillaan pizzapalloiksi. Pizzapallot joko pakastetaan tai annetaan olla jääkaapissa muovilla peitettynä. Levänneet taikinapallot muotoillaan pizzoiksi ja täytetään ja paistetaan 270° uunissa.
Tuote hakusessa, tilaus tekemättä tai muita asioita joita mietit? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan tästä!